Ga ik voor een date met [hem/haar] of niet?

Je komt elkaar tegen online of op een feestje. Ga je voor een date of niet? Wij helpen je de juiste keuze te maken en ontgoocheling te vermijden.

Hoe werkt het?

1

Maak je gratis profiel.


Je ontvangt je unieke WouldWeMatch code (WWM code) EN de 3 belangrijkste kenmerken van een partner die bij jou past.

2

Nodig hem/haar uit.


Gebruik de WouldWeMatch website om (anoniem) je vriend(in) te vragen een gratis profiel aan te maken, OF geef hem/haar jouw WWM code kaartje (handig bij speeddating of op een feestje).

3

Kom te weten of jullie een goede match zijn.


Zodra jullie beiden een WouldWeMatch code (WWM code) hebben kan je testen hoe goed jullie bij elkaar zouden passen. Word levenslang lid voor € 5 en krijg AL je WouldWeMatch rapporten gratis.

Wetenschappelijk onderbouwd

Would We Match?

Koppels leren elkaar steeds vaker kennen via internet, sociale media, speed-dating,... Jammer genoeg is een liefdesrelatie op deze manier starten ongeveer hetzelfde als Russische roulette spelen. Met de wouldwematch.com test ontdek je op een wetenschappelijk onderbouwde manier wat de kans is dat jullie elkaar gelukkig kunnen maken in een lange termijn relatie. Zo verspil je je liefde niet aan relaties die het niet waard zijn en kan je volop investeren in een relatie die jullie beiden gelukkig kan maken.

Reviews

Would We Match Gebruikers

Onze missie is geluk creëren en teleurstelling vermijden

Wouldwematch.com is een product en service van Pontis bv.


Pontis bv

Merksemheidelaan 46
2170 Antwerp (Merksem) Belgium

+32 (0)3 645 79 85

info@wouldwematch.com

back to top